Google SERP Tool
Vind uw huidige posities in Google voor al uw zoekwoorden. Controleert de eerste 25 pagina's van Google.
Speed ​​Test Tool 
Voert een snelheidstest uit op uw website en levert een score op, op PageSpeedinsights vindt u aanbevelingen van Google over het verbeteren van de snelheid van uw website.
Hoge kwaliteit Backlinks Tool
Toont de top 100 van de hoogste kwaliteit backlinks die verwijzen naar uw website. Geeft ankertekst, sitecategorie, sterkte en meer weer. Werkt momenteel alleen voor westerse domeinen.
Nieuwe Backlinks Tool
Toont de top 100 nieuwste backlinks die verwijzen naar jouw website. Werkt momenteel alleen voor westerse domeinen.
Sitemaps verzenden Tool
Verzend eenvoudig uw sitemap (s) naar Google en Bing. Deze tool wordt aanbevolen voor nieuwe sites en na het opnieuw ontwerpen van websites.
Slechte Backlinks Tool
Toont de top 100 backlinks met geen of een negatieve invloed op uw ranking. Slechte backlinks kunt u disvowen ofwel als niet bestaand melden aan Google.
Topverwijzingen Tool
Toont de bronnen die het meeste verkeer naar uw website verwijzen. De backlinkstatistieken voor deze sites worden ook getoond.
Keyword density Tool
Zoek de keywords op uw webpagina, vergelijkt ze met de paginatitel en metabeschrijving en tekst en toont het gewicht van deze keywords. Een hoge score betekent optimaal voor dat keyword.
Bing SERP Tool
Vind uw huidige positie op Bing voor al uw zoekwoorden. Controleert alleen de eerste 100 resultaten.
Link Analysis Tool
Controleert alle links op een webpagina, bepaalt of ze intern of extern (uitgaand), dofollow of nofollow zijn en geeft deze informatie weer in een georganiseerde tabel.
Topzoekopdrachten Tool
Toont de top zoekopdrachten die bezoekers naar uw website leiden, evenals het geschatte maandelijkse zoekvolume, de CPC en het percentage van uw totale zoekopdrachten voor elke zoekopdracht.
Geïndexeerde pagina's Tool
Berekent het totale aantal pagina's dat Google en Bing voor uw site hebben geïndexeerd.
Extractiemetatags Tool
haalt metatags uit de pagina en geeft aan of die metatag al dan niet wordt gebruikt door Google en Bing.
Competitie Tool
Gebruikt Google om uw concurrenten te vinden voor een specifiek zoekwoord. Geeft hun rangorde, koppelingssterkte, aantal backlinks, aantal unieke backlinks en% nofollow-backlinks weer.
Crawlability Test Tool 
Parses uw robots.txt en laat u een URL invoeren naar een pagina op uw website. Geeft weer of die pagina al dan niet kan worden gecrawld en / of geïndexeerd door Google en Bing.
Keyword Research Tool
Geeft geschat maandelijks zoekvolume, CPC en marktwaarde voor onbeperkte trefwoorden. Het toont ook relevante trefwoorden die vergelijkbaar zijn met degene die u invoert.
Sitemap Tool
Scant uw website om sitemapbestanden te vinden. Elke sitemap wordt weergegeven, samen met de statuscode, het formaat, het aantal vermeldingen in de sitemap en een percentiel dat aangeeft hoe moeilijk het zal zijn voor Google en Bing om de sitemap te vinden.
Competitie Tool
Gebruikt Google om uw concurrenten te vinden voor een specifiek zoekwoord. Geeft hun rangorde, koppelingssterkte, aantal backlinks, aantal unieke backlinks en nofollow-backlinks weer.
Mobiele ondersteuning Tool 
Test of uw webpagina ('s) als' mobielvriendelijk 'wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google. Het controleert metatags, stylesheets en ingesloten stijlen.