Lokale SEO

is voordeliger als landelijk vindbaar worden, dus wanneer uw doelgroep zich enkel lokaal bevind dan is lokale SEO de manier om zichtbaar te worden in de organische resultaten van Google!.

Lokale SEO verhoogt de zichtbaarheid van uw bedrijf door uw website naar de top van lokale vermeldingen te leiden. Als u een bedrijf heeft waarvan de doelgroep zich lokaal bevind, dan kun geografisch relevant verkeer naar uw site nodig via specifiek gerichte lokale ranglijsten waarmee uw bedrijf wordt gelanceerd om de doelgroep van de klant in uw markt te bereiken.

We hebben reeds voor vele klanten met een lokale of regionale doelgroep gewerkt. Door middel van on-page SEO, plaatsen van SEO content en linkbuilding op lokaal niveau, optimalisatie van de Google businesspage en bijbehorende reviews wisten we in meer dan 80% van de gevallen onze klanten op nummer 1 van de organische resultaten (geo search) te laten ranken op tot wel 5 keywords! ? Omdat zoekmachines als Google, de resultaten toont op basis van GEO locatie van de zoeker, kunnen, we deze eenvoudig beïnvloeden en dus voordelig. Het behalen van landelijke nummer 1 posities heeft heel wat meer voeten in de aarde zoals u zult begrijpen.

Druk hier voor meer informatie over uw bedrijf op lokaal of regionaal niveau laten ranken in de organische zoekresultaten van Google?

32,8%

zogenaamde walk in leads

56,48%

Omzetstijging

148%

Toename van organisch verkeer

46%

Toename van mobiel verkeer

Lokaal scoren met eenmalige Linkbuilding

Een behoorlijk aantal van onze klanten is het gelukt door middel van een eenmalige linkbuilding pakket hun website omhoog te duwen in de lokale organische resultaten. We bieden een viertal pakketten die eenmalig af te nemen zijn. We bieden hierbij natuurlijk geen garanties. U kunt wel altijd contact met ons opnemen keyword advies en u te laten informeren van eventueel andere noodzakelijke zaken die u zou moeten aanpakken voordat een top 10 positie in de Google resultaten realistisch zou worden. Het valt natuurlijk altijd te proberen voor lokale ranking het met een eenmalig pakket te bereiken, wanneer de concurrentie dan toch groter blijkt als gedacht kunt u altijd nog overschakelen op een 12 maanden linkbuilding plan. Het niveau van onze 12 maanden plannen is natuurlijk vele malen hoger als een eenmalig pakket evenals onze service.

Linkbuilding Guess

Linkbuilding Guess pakket voor zeer laag compentatieve lokale keywords.
 

Eenmalig € 99,95


Bijv. Administratie Maarheeze.
1 x content backlink (+/- 250 wrd)
1 x startpagina.nl backlink
10 x startpagina backlink
2 x linkpartner blog backlink
1 x homepage blog backlink
1 x bedrijvengids backlink
homepage startpagina backlink

Linkbuilding Step

Linkbuilding Step pakket voor middel competitieve lokale keywords
 

Eenmalig € 189,95


  Bijv. Caravanstalling Capelle.
  3 x content backlink (+/- 250 wrd)
2 x startpagina.nl backlink
15 x startpagina backlink
5 x linkpartner blog backlink
2 x homepage blog backlink
2 x bedrijvengids backlink
homepage startpagina backlink

Linkbuilding Go

Linkbuilding Go pakket voor hoog competitieve lokale keywords.
 

Eenmalig € 379,95


  Bijv. Advocaat Roosendaal.
  5 x content backlink (+/- 250 wrd)
5 x startpagina.nl backlink
20 x startpagina backlink
10 x linkpartner blog backlink
5 x homepage blog backlink
2 x bedrijvengids backlink
homepage startpagina backlink

Linkbuilding Present

Linkbuilding Present pakket voor hoog compentatieve lokale keywords.
 

Eenmalig € 999


  Bijvoorbeeld: Kapsalon Meppel.
  10 x content backlink (+/- 600 wrd)
5 x startpagina.nl backlink
20 x startpagina backlink
20 x linkpartner blog backlink
10 x homepage blog backlink
5 x bedrijvengids backlink
5 x homepage startpagina backlink

Combineer Linkbuilding eventueel met andere SEO producten

Wat u allereerst kunt doen is natuurlijk onze gratis SEO Check uitvoeren. U heeft dan helder beeld hoe uw website ervoor staat aangaande SEO-score, Pagespeed & Mobile performance. Ook kunt u uit het rapport halen op welke keywords uw website zal scoren met uw huidige content. Mocht u op één of meerdere zaken erg slecht scoren dan is het advies deze eerst te verhelpen voordat u linkbuilding afneemt. Heeft u niet de kennis, zin of tijd om dit te verzorgen? Wij brengen u graag een geheel vrijblijvend advies uit! Druk hier voor een vrijblijvend advies. Weet u al wat er noodzakelijk is? Druk dan hier voor de lokale SEO kosten calculator! U ziet direct wat de eenmalige kosten zijn en kunt hierna direct een aanvraag doen!

Klanten waarvoor wij o.a. gewerkt hebben.

Enkele door ons verzorgde cases