Hoger in Google

Een snelle & gebruiksvriendelijke website met een top performance op zowel desktop als mobiel zijn de start voor een goede ranking dus maximaal zichtbaar worden voor uw doelgroep! On-page SEO en content optimalisatie met als final touch linkbuilding maken vindbaar worden op de juiste keywords en dus de weg naar succes compleet! Wij bieden u complete oplossingen!

Klanten waarvoor wij o.a. gewerkt hebben.

Succes begint met een doordacht plan en duidelijke doelen met een inzichtelijk kostenplaatje. Uw doelgroep en de vraag naar uw product of dienst binnen uw afzetgebied analyseren is de eerste stap van uw digital marketing. Wij verzorgen dit graag op transparante wijze.

Omdat het vele malen effectiever is, en dus op termijn voordeliger. Maar ook een must om vandaag de dag de top van Google te behalen, is het bij de ontwikkeling van uw website of applicatie van belang bij elke keus Marketing & commitment voor ogen te houden.

Bent u zich bewust dat Google de desktop site niet langer als hoofdsite ziet? Maar Google uw Mobiele site als hoofdsite ziet? De ultieme mobiele performance op een site met goede informatierijke content is DE start van de weg naar succes anno 2020!

MEER BEZOEKERS = MEER OMZET

Rank op pagina 1 van Google!

Wij bieden professionele SEO-diensten die websites helpen hun organische zoekscore drastisch te verhogen om uw concurrenten te verslaan in de rankings - zelfs als het gaat om zeer competitieve zoekwoorden.

DIGITALE MARKETING & WEB DEVELOPMENT

Full Service Digital Marketing Bureau

amp en pwa design

We verzorgen graag de AMP of pwa van uw site!

seo webdesign & maatwerk webdevelopment

socialmedia,  affiliate & seo marketing

een webwinkel met maatwerk of marketing

WIJ LEVEREN GEEN HALF WERK

We leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn, en de bijbehorende kosten

Goede Socialmedia, zoekmachine marketing of andere vormen van digital marketing hebben een prijskaartje. Goede digital marketing verdient zichzelf altijd terug! Wij zijn graag tranparant en leggen u dus graag uit waarom bepaalde zaken nodig zijn en wat de bijbehorede kosten zijn en het mogelijk te behalen rendement is.

Backlinks van websites gerelateerd aan uw branche en een trustflow van +20 en Page authority van +25, alles netjes volgens de regels van Google.

Nu uw mobiele website als hoofdsite geldt voor Google is een plan van aanpak voor uw mobiele presentatie geen overbodige luxe.

Regelmatig informatieve artikelen plaatsen met een unieke inhoudt over uw keywords. Uw content bepaald voor 40% uw posities in Google!

Enkele voorbeelden van verzorgde projecten

Websiteseocheck.nl Blog

Wat is google discover en krijg ik daar meer bezoekers door?

Google discover is een feed op mobiele apparaten met jouw voorkeur van onderwerken.
Lees verder

Wat zijn uitgestelde afbeeldingen?

Een uitgestelde afbeelding wordt gedownload nadat de eerste pagina is geladen Afbeeldingen die aanvankelijk niet zichtbaar…
Lees verder

Wat is een mobiele viewport?

Het configureren van de viewport betekent dat u aangeeft (in uw html code) hoe groot dat…
Lees verder

Wat zijn linkbuilding pakketten?

Linkbuilding pakketten Wanneer u op zoek bent naar een partij die linkbuilding voor u kan verzorgen…
Lees verder

Snelheid van uw website

Het belang van goede hosting Goede hosting is om meerdere redenen erg belangrijk voor uw website,…
Lees verder

Stel het laden van javascript uit

Hoe het laden van JavaScript uit te stellen Echt uitstel van javascript betekent dat het laden…
Lees verder

Optimalisatie voor Google

Zoekmachine optimalisatie Een steeds vaker gehoorde term is “zoekmachine optimalisatie”, de vertaling van het Engelse “SEO”.…
Lees verder