Web Development 

Wij bieden de expertise van een team Nederlandse programmeurs waarmee we in de afgelopen 14 jaar vele maatwerk software pakketten hebben verzorgt voor onze klanten. Van toegangscontrole systemen, leadmanagement systemen tot koppelingen met warehouses en van facturatie programma's, review systemen tot prijsvergelijking software. Een custom module of plugin? Of volledige automatisering, wij denken graag met u mee.

We bieden creatieve, efficiënte en complete webontwikkeling, van codering en mark-up tot webontwerp en -inhoud. We zijn trots dat ons team van ervaren professionals naadloos kunnen samenwerken. Ons doel is om uw project te realiseren met niet alleen het doel om hoger te scoren in zoekmachines, maar om echt de best mogelijke gebruikerservaring aan uw (potentiële) klanten te bieden.

We bieden een breed scala aan diensten, waaronder webwinkels, websites met volledige inhoud, platforms, portals, op maat gemaakte softwareoplossingen, native en hybride mobiele en tablet-apps, of gewoon een eenvoudige html5 site die fungeert als visitekaartje van uw bedrijf en uw services weer te geven. Wij kunnen u helpen met al uw wensen, geheel afgestemd op uw wensen en budget.

Webwinkel software

We hebben al vele webwinkel verzorgt voor onze klanten, al dan niet met maatwerk modules of plugins. 

Wordpress 

Het beste en meest gebruiksvriendelijke CMS is by far Wordpress. We ontwikkelen graag een maatwerk Wordpress voor u.

Leadmanagement

Lead management software afgestemd op uw bedrijf? We bieden u graag een platform geheel rondom uw behoeften en wensen.

Progressive Web App

Waarom een app voor uw website laten ontwikkelen als u geld kunt besparen met een Progressive Web App.

E-mail Marketing 

Een campagne voor uw klanten bestand of wilt u gebruik maken van onze 160.000 Nederlandse nieuwsbrief inschrijvingen!

PHP en JS Development

We leveren o.a. software development diensten in: PHP, Laravel, JavaScript/ jQuery en andere nieuwe technologieën.

Enkele door ons verzorgde cases

Voorbeeld case! Software op maat € 14400 per maand bespaard!

Een klant vertelde ons zijn wens om de delphi software die zijn bedrijf op dat moment al jaren huurde wel in eigen bezit zou wensen. De maandelijks  kosten waren op dat moment € 1600 (licentie en support kosten) per vestiging, dit zonder dat er maatwerk wensen mogelijk waren of de software nog verder ontwikkeld werd. De klant runde op het moment dat hij zijn wensen bekent maakte 9 vestigingen, dit was dus elke maand weer, jaar in jaar uit maar liefst € 14400 aan kosten.

We maakte een draaiboek met hierin tevens alle maatwerk wensen uitgewerkt.

We boden onze klant, natuurlijk in overleg en op verzoek een offerte voor een web-based alternatief. De software die we konden verzorgen was functioneel gelijkwaardig aan de delphi software die werkt gebruikt, met 2 verschillen! In onze web-based versie was er ruimte om alle gewenste maatwerk aanpassingen voor de klant te verzorgen en wij konden onze klant garanderen dat nieuwe web-based software zichzelf binnen een half jaar zou hebben terug verdient zonder nog langer vast te zitten aan licentie en support kosten! Dit betekende in het eerste jaar na oplevering van het project al een kosten besparing van meer dan € 80000! Vanuit privacy overwegingen kunnen we u helaas geen project details verstrekken.

kosten drukken