Whitehat SEO & Linkbuilding

White hat SEO

White hat SEO is een van de manieren van SEO, White hat SEO is de enige manier van SEO die volgens de regels van Google gaat. Unieke geoptimaliseerde content word op uw website geplaatst en de interne linkstructuur binnen uw website word aangepast er word niet met zogenaamde externe pagina’s gewerkt.. Bij het linkbuilden linken websites alleen naar de uw website, omdat deze een toegevoegde waarde is. White hat SEO heeft op de lange termijn het meeste effect en tevens het langdurigste effect en wordt daarom ook aanbevolen.

Vormen van White hat SEO

White hat SEO is het op legale wijze verkrijgen van een hoge positie bij Google. Om dit te doen kan er gebruik gemaakt worden van de volgende strategieën:
Kwalitatieve content
Zorg voor interessante en unieke content die een hoge marketing niveau hebben en dus sales kunnen genereren. Verwerk het keyword de juiste aantal maal in de content. Interessante content zorgt uit zichzelf voor links.
Gebruik headings
Door middel van headings (H1, H2, H3) kan aangegeven worden wat titels, tussenkopjes en gewone tekst zijn. Aan de hand daarvan kan Google bepalen welke woorden belangrijker zijn dan andere.
Titel en meta
In de meta-description kan verteld worden waar de website over gaat. Deze samenvatting wordt gebruikt bij de zoekresultaten. Met de meta-keywords kan aangegeven worden op welke keywords er gericht wordt. De titel is een zeer belangrijk element en heeft veel waarde. Het wordt aanbevolen om het keyword in het begin van de titel te zetten, het keyword dient absoluut terug te vinden te zijn in de body tekst van uw pagina.
Kwaliteit links
Zorg dat relevante websites naar uw website linken. Meld uw website niet aan op websites die niets met uw onderwerp te maken hebben.

Te behalen met white hat

White hat SEO zorgt ervoor dat uw website een betere positie krijgt in Google en deze behoudt. U loopt niet het gevaar om door Google gestraft te worden met een lagere positie. Ook bent u beter bestand tegen nieuwe updates van Google, die tegenwoordig met flinke regelmaat doorgevoerd worden. White hat SEO is daarom voor degene die op langere termijn meer bezoekers willen krijgen.

Alternatief dat wij bieden op white hat SEO

Wanneer het niet mogelijk is de SEO campagne op uw website uit te voeren, kunnen wij op externe domeinen die we op diverse locaties in Nederland hosten Externe pagina’s op deze externe ipadressen plaatsen, deze hebben een geheel vergelijkbaar uiterlijk met uw website en bevatten unieke content, de linkstrutuur van deze pagina’s kan verschillen van uw website.

Het nadeel van dit alternatief is dat Google meer waarde hecht aan de informatie wanneer deze op uw hoofdwebsite getoond word, dit kan u een iets lagere positie opleveren, voor regionale doelstellingen is dit overigens een succesvolle wijze!

Google Seo Blog

Bekijk alle artikelen