Stel het laden van javascript uit

Hoe het laden van JavaScript uit te stellen

Echt uitstel van javascript betekent dat het laden of parseren van dat javascript pas begint nadat de pagina-inhoud is geladen (wat betekent dat dit geen invloed heeft op de paginasnelheid of het kritieke weergavepad).

Met behulp van de gebeurtenis “onload” noemen we een externe javascript Het externe JavaScript wordt niet geladen voordat de pagina-inhoud is geladen Externe JavaScript wordt vervolgens uitgevoerd en heeft invloed op de pagina.

webpagina en javascript-bestand Uitleg

Het uitstellen van javascript is een van die problemen op het internet waardoor je je best kunt doen om een ​​oplossing te vinden.

Veel mensen zeggen “gebruik gewoon uitstel” of “gebruik gewoon async” of anderen zeggen “plaats uw javascript onderaan de pagina” maar geen van deze lost het probleem op van het daadwerkelijk toestaan ​​dat een webpagina volledig wordt geladen en vervolgens (en alleen dan) wordt geladen externe JS. Evenmin zullen ze u voorbij die waarschuwing “Laad JavaScript laden” krijgen die u krijgt van de Google-pagina snelheidstool. Deze oplossing zal.
Script om extern javascript-bestand aan te roepen

Deze code moet in uw HTML-code worden geplaatst net vóór de tag (onder aan uw HTML-bestand). Ik heb de naam van het externe JS-bestand gemarkeerd.

Google Seo Blog

Bekijk alle artikelen