Wat is linkbuilding?

Wat is linkbuilding?

“Websites laten linken naar jouw website”, is vaak de verklaring. Maar zo eenvoudig werkt het natuurlijk niet. Hoewel algemeen bekent is dat links belangrijk zijn voor een goed vindbare website, wordt vaak ontzettend onderschat hoe essentieel linkbuilding is!

Onze linkbuilding experts

Goede linkbuilding , onderdeel van onze SEO campagnes, met een doelstelling voor de lange termijn, is een ware veldslag tussen bedrijven. Een gedegen voorbereiding, een effectieve strategie (doelgericht) en een  uitvoering waarin word meegedacht zijn noodzakelijk om de gewenste posities op de juiste keywords te kunnen behalen.
Linkbuilding vergt veel goede communicatie, creativiteit en doorzettingsvermogen en een breed netwerk met contacten. In een verhouding van belang is Linkbuilding 55% tegenover 45% voor SEO bij het behalen van Top 10 posities binnen Google.

Een linkbuilding campagne is onder te verdelen in drie fases:

Website SEO & Authoriteit check

Geen klant, website, product en dienst is hetzelfde. Daarom is het van groot belang te weten waar we staan aan de start van een campagne en natuurlijk wat de doelstelling is.
Wij gaan graag met u in gesprek om te inleving te krijgen in uw bedrijf, product en dienst, uw doelstelling is uitgangspunt en onderdeel van het structurele plan waarvan linkbuilding het puntje op de i is.Wie je concurrenten zijn.

Online Marketing Strategie

Bij het verzorgen van ons voorstel hebben we reeds onderzoek gedaan binnen uw markt, we hebben onderzocht welke linkpartners de autoriteit, kracht en kwaliteit bieden die uw website kan gebruiken en hebben op basis daarvan onze strategie en plan van aanpak uitgewerkt.
Door praktijkervaring van onze mensen, hebben we de afgelopen we de afgelopen jaren diverse bedrijven een succesvolle start, groei of impuls gegeven met onze complete campagnes.

Uitvoering

Onze specialisten gaan aan de slag met de linkbuilding van uw website, volgens het plan van aanpak met de bijbehorende strategie.

Op de helft van uw project en aan het einde van het project doen wij nogmaals een meting voor u, de resultaten worden u toegezonden in een overzichtelijk rapport, tevens kunt u de gespecifiseerde statistieken bekijken in het voor u aangemaakte Google analytics account, waar u de resultaten van de behaalde posities duidelijk in kaart heeft.

    Subscribe to our newsletter!

    More from our blog

    See all posts