SEA (Search Engine Advertising)

Google Adwords Adverteren

Door de aanwezigheid van internet en de zoekmachines, stijgt het belang om als bedrijf goed gevonden te worden. Een belangrijke manier om gevonden te worden is via Google Adwords. Google Adwords is het advertentie systeem van Google. Verder bereikt u met Google Adwords meer, namelijk 80 tot 90% van de internetgebruikers gebruikt Google als zoekmachine.

Advertenties gericht inzetten

Middels Google Adwords is het mogelijk om heel gericht te adverteren op uw doelgroep, geografische dekking, tijdsperiodes en eventuele andere gewenste zaken. Dit betekent dat de kwaliteit van het verkeer dat via Google Adwords naar uw website komt, enorm hoog is.

De advertenties worden alleen vertoond bij zoekwoorden die wij met u bepalen. Zo kunt u makkelijk een publiek bereiken dat zich al in een verder stadium van de koopcyclus bevindt.

Starten met uw eigen budget

Met het adverteren van Google Adwords kunt u zelf uw budget bepalen. Hiermee kunnen wij u helpen. Zo kunt u al met een vrij laag marketingbudget starten om zo kennis te maken met Adwords. Verder betaalt u bij Google Adwords pas op het moment dat een internetgebruiker op uw advertentie klikt. Deze klik is een bezoeker naar uw website, en dit is wat u wil.

Zo blijven de kosten voor u beperkt. Daarnaast is er geen minimum bedrag dat u moet besteden. Zo is er een AdWords campagne voor iedereen.

Meer informatie over Google Adwords

Twijfel niet en neem vrijblijvendcontact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bekijken. Onze specialisten op het gebied van Google AdWords adviseren u graag.

Nadelen van betaalde advertenties

Helaas zitten er ook nadelen aan betaalde advertenties vis bijvoorbeeld Google adwords, zo maakt u uw bedrijf min of meer afhankelijk, want stopt u met deze campagnes dan bent u direct niet meer vindbaar zoals dat bijvoorbeeld met SEO & Linkbuilding wel het geval is.

Google Seo Blog

Bekijk alle artikelen